P-nummer 1021433116

De dygtige instruktører på Brandskolen underviser redningspersonale og private personer i brandbekæmpelse, førstehjælp og dykning med den nyeste viden inden for området.

Alle kurser hos Nordsjællands Brandskole lever op til gældende regler og tager udgangspunkt i kursisternes konkrete behov og ønsker.

Nordsjællands Brandskole er en del af Helsingør Kommune Beredskab. Det tætte samarbejde mellem Beredskabet og Brandskolen gør, at vi, ud over at have det bedst mulige beredskab, kan være med til at forebygge og forhindre nye brande i at opstå. Vores brandsikkerhedskurser og professionelle uddannelser udgør en væsentlig del af denne forebyggelse.

Nordsjællands Brandskole har bygninger og faciliteter, der er særligt konstrueret til at give en effektiv og realistisk uddannelse. Vi har de seneste år moderniseret og udbygget skolens faciliteter, så vi i dag kan tilbyde et topmoderne træningscenter.

I skolens servicebygning findes flere undervisningslokaler med nyt AV-udstyr, kantine og badefaciliteter samt et munderingsrum med alt i dragter, sikkerhedshjelme og andet udstyr til brug på øvelsesterrænet. 

Skolens øvelsesterræn rummer brandhus, røgdykkerbane, brandgård til olieafbrænding, hus til redningsøvelser og overtændingscontainer. Skolen har et brandskib i fuld størrelse med maskinrum, højtank, kammergange og kommandobro.

Personale

Referenceliste

Følg Brandskolen på Facebook

I kursuskataloget kan du se de planlagte kurser og uddannelser, som er åbne for tilmelding. Du er altid velkommen til at kontakte Nordsjællands Brandskole, hvis du har spørgsmål eller ønsker til kurser.

Kursuskatalog