Om Brandskolen

Vi er en moderne brandskole med nogle af landets dygtigste undervisere og gode faciliteter, som er konstrueret til skabelse af realistiske brandøvelser.

P-nummer 1021433116

De dygtige instruktører på Brandskolen underviser redningspersonale og private personer i brandbekæmpelse, førstehjælp og dykning med den nyeste viden inden for området.

Alle kurser hos Nordsjællands Brandskole lever op til gældende regler og tager udgangspunkt i kursisternes konkrete behov og ønsker.

I kursuskataloget kan du se de planlagte kurser og uddannelser, som er åbne for tilmelding. Du er altid velkommen til at kontakte Nordsjællands Brandskole, hvis du har spørgsmål eller ønsker til kurser.

Nordsjællands Brandskole er en del af Helsingør Kommune Beredskab. Det tætte samarbejde mellem Beredskabet og Brandskolen gør, at vi, ud over at have det bedst mulige beredskab, kan være med til at forebygge og forhindre nye brande i at opstå. Vores brandsikkerhedskurser og professionelle uddannelser udgør en væsentlig del af denne forebyggelse.